Your shopping cart is empty!
05/11/2018
Toronto Maple Leafs har mistet back-to-back spil, og Arizona Coyotes kan være holdet, der kan hjælpe fansne med at forblive rolige i denne vanskelige periode.   Indtastet spillet mod Calgary Flames denne sidste uge holdt Toronto Maple Leafs en ekstremt sund 8-3-0 record og scorede i et fænomenalt tempo.   To tab senere og Leafs fans er bekymrede over, at holdet pludselig har tabt en evne til at score, og nu hold holdet et 8-5-0 record, der har set dem falde til fj..
09/10/2018
Anaheim Ducks regelmæssige sæson er undervejs! De åbnede sæsonen onsdag den 3. oktober mod deres cross-state rivaler, San Jose Sharks. Denne matchup er ventet lige siden Ducks udgav deres regelmæssige sæsonplan. Åbning af deres sæson mod hajerne gav dem mulighed for at indløse sig fra forlegenhed for at blive fejet i runde en af ​​playoffs.   Jeg synes, det er sikkert at sige, at Ducks Nation blev revet om, hvorvidt ænderne rent faktisk kunne løse sig selv. Halvdel..
11/09/2018
Med 186 NHL-spil under hans bælte er det sikkert at sige, at Nick Ritchie endnu ikke har kørt ud for Anaheim Ducks. 6'2, 226-pund fremad har sat 26 mål og 33 hjælper siden han først tog isen i 2015-16 sæsonen. Selvom disse tal ikke er ubehagelige, er de ikke helt så høje som Ducks fans og medarbejdere håbede, da han blev udformet 10. samlet i 2014. Han har imidlertid udmærket udmærket sig ved at tage straffe.   Den unge magt fremad har racket op i alt 171 PIM, hvoraf m..
30/08/2018
erindringslogo og bære logoet som et plaster på deres uniformer og måske male det på deres valgte spillerum for hele sæsonen. Det er så vidt nogle hold går, men så vidt angår Anaheim Ducks er det ikke nok at bare gøre det. I stedet er teamet stærkt omhyggelig med sin historie - selvom deres historie er bundet til stort set at være et reklamekøretøj til en Disney sportsfilm.   Ænderne stoppede ikke bare ved en jubilæums logo. De afslørede en ny tredje jersey, der ..
20/08/2018
Bruins Insider Joe Haggerty er profilerende spillere, der vil være på, eller have en chance for at være på, 2018-19 Bruins. I dag: Sean Kuraly.   Kuraly repræsenterer en Bruins udsigter slået legit spiller efter fjerde linie center gradueret fra P-Bruins og omdannet til en solid, stærk to-vejs drejning på en B's energi linje, der var faktisk ret godt for det meste af sæsonen. Der kan være en grænse for offensiv opadrettelse for en robust, straffespillende spiller som K..
31/07/2018
Efter en lang karriere har den tidligere Boston Bruins-vinger Jarome Iginla gået i pension. Den 22-årige veteran vil gå ned som en af ​​de bedste spillere for aldrig at vinde en Stanley Cup.   Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldrig spille i NHL igen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbage til Calgary og går på pension som medlem af Calgary Flames. Iginla havde en kop kaffe med Boston Bruins i slutningen af ​​sin karriere, da han desperat f..
17/09/2017
Du kan ikke sige, at Arizona Coyotes ikke prøvede noget andet i sommer.   I stedet for nogle få middelmådige veteranfri agent signeringer syntes de mere bøjede på Ishockey trøjer NHL at sparke deres vej ud af, hvad de ville have arbejdet på, ved at lave et par store handler for mere effektive dyrlæger, der kan gøre en meget større forskel end nogle mellemstore seks fremad underskrevet for 3,5 millioner dollars, fordi du skal bruge penge på nogen.   De..
06/08/2017
På den næstsidste dag i World Junior Summer Showcase hvilede udsigterne til Buffalo Sabers.   Det var helt tilfældigt, at alle fire spillere udarbejdet af sabrene sad fredagens spil på USA Hockey Arena.   Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løbet af juni, var en sund ridse for US Cliff Pu, en tredje runde pluk i 2016, satte sig til Canada, mens Marcus Davidsson, afhentede anden runde i juni, blev ridset for Sverige. I mellemtiden har Goaltender Ukko-P..