Your shopping cart is empty!
19/11/2019
Efter at have droppet de sidste fem kampe i deres syv-spillers hjemland, ankom Anaheim Ducks til St. Louis i håb om at rebound i det første spil på en fire-spil road trip. Ænderne red en fremtrædende præstation fra deres nummer et center til en overraskende 4-1 sejr over de forsvarende cupmestre. Derek Grants hat-trick var et bevis på, at når toppen af ​​din lineup dukker op, kan du vinde spil, du sandsynligvis ikke burde.   På trods af at han blev fordoblet ved skud..
31/10/2019
Anaheim Ducks annoncerede i dag, at de har erhvervet forsvarer Erik Gudbranson fra Pittsburgh Penguins til Andreas Martinsen og et udkast til 7. runde i 2021.   Efter at forsvarer Josh Manson forlod spillet mod Dallas Stars torsdag aften på grund af en skade i den første periode og efterfølgende blev plettet på krykker efter kampen, blev ænderne, der allerede gabede behov for højrehåndet blå linjedybde, til et sort hul. Denne handel adresserer det behov. Tilsyneladende. H..
02/08/2019
Af en eller anden grund, når som helst jeg begynder at skrive en artikel i lavsæsonen, springer denne tekst fra The Used stadig ind i mit hoved. Jeg er begyndt og ikke færdig med tre forskellige artikler, kun for at miste interessen eller indse, at jeg ikke kan lide det, jeg skriver, når jeg er omkring 75% færdig med dem.   Meget som denne ænder i løbet af sæsonen, jeg er meget "trasker sammen i mudderet".   Gør mit bedste som en ænder-fan for at forblive p..
19/04/2019
Efter at have slået fejl af et Frozen Four Championship med Denver, blev opmærksomheden i Chicago vendt til forsvarsmanden Ian Mitchell, og om han ville underskrive en entry level aftale med Blackhawks. Det føltes som om det kun var et spørgsmål om tid, før han ville gøre det, men da dagene gik, syntes der at være voksende spekulationer om, at det måske ikke er tilfældet.   På onsdag gjorde Mitchell det officielle og meddelte sin beslutning om at vende tilbage til coll..
20/02/2019
Mange Anaheim Ducks fans befinder sig i solrige SoCal, men der er mange af os, der ikke gør det. Der er certianlly både godt og dårligt for at være en langdistanse Ducks fan.   Her er et faktum, at mange af jer måske ikke kender. Mens vi alle er dedikerede Anaheim Ducks fans, er de fleste af personalet her på Pucks of a Feather ude af staten. Vi hagler fra steder som Arizona, Boston og endda Canada. Men mens vi måske er flertallet her på stedet, er vi mindretallet i Ducks..
03/01/2019
2003 er mere kendt som året, hvor Anaheim Ducks næsten vandt Stanley Cup. Vejen til Stanely Cup Finals førte dog dem gennem Hockeytown til deres største rivaler.   Den voldsomme rivalisering mellem Anaheim Ducks og Detroit Red Wings begyndte længe før Stanley Cup-slutspillet i 2003. Faktisk begyndte rivaliseringen på selve dagen, da de mægtige ænder i Anaheim tog isen for første gang.   Vi kender alle historien. Detroit er op 7-1 i slutningen af ​​den t..
05/11/2018
Toronto Maple Leafs har mistet back-to-back spil, og Arizona Coyotes kan være holdet, der kan hjælpe fansne med at forblive rolige i denne vanskelige periode.   Indtastet spillet mod Calgary Flames denne sidste uge holdt Toronto Maple Leafs en ekstremt sund 8-3-0 record og scorede i et fænomenalt tempo.   To tab senere og Leafs fans er bekymrede over, at holdet pludselig har tabt en evne til at score, og nu hold holdet et 8-5-0 record, der har set dem falde til fj..
09/10/2018
Anaheim Ducks regelmæssige sæson er undervejs! De åbnede sæsonen onsdag den 3. oktober mod deres cross-state rivaler, San Jose Sharks. Denne matchup er ventet lige siden Ducks udgav deres regelmæssige sæsonplan. Åbning af deres sæson mod hajerne gav dem mulighed for at indløse sig fra forlegenhed for at blive fejet i runde en af ​​playoffs.   Jeg synes, det er sikkert at sige, at Ducks Nation blev revet om, hvorvidt ænderne rent faktisk kunne løse sig selv. Halvdel..
11/09/2018
Med 186 NHL-spil under hans bælte er det sikkert at sige, at Nick Ritchie endnu ikke har kørt ud for Anaheim Ducks. 6'2, 226-pund fremad har sat 26 mål og 33 hjælper siden han først tog isen i 2015-16 sæsonen. Selvom disse tal ikke er ubehagelige, er de ikke helt så høje som Ducks fans og medarbejdere håbede, da han blev udformet 10. samlet i 2014. Han har imidlertid udmærket udmærket sig ved at tage straffe.   Den unge magt fremad har racket op i alt 171 PIM, hvoraf m..
30/08/2018
erindringslogo og bære logoet som et plaster på deres uniformer og måske male det på deres valgte spillerum for hele sæsonen. Det er så vidt nogle hold går, men så vidt angår Anaheim Ducks er det ikke nok at bare gøre det. I stedet er teamet stærkt omhyggelig med sin historie - selvom deres historie er bundet til stort set at være et reklamekøretøj til en Disney sportsfilm.   Ænderne stoppede ikke bare ved en jubilæums logo. De afslørede en ny tredje jersey, der ..
20/08/2018
Bruins Insider Joe Haggerty er profilerende spillere, der vil være på, eller have en chance for at være på, 2018-19 Bruins. I dag: Sean Kuraly.   Kuraly repræsenterer en Bruins udsigter slået legit spiller efter fjerde linie center gradueret fra P-Bruins og omdannet til en solid, stærk to-vejs drejning på en B's energi linje, der var faktisk ret godt for det meste af sæsonen. Der kan være en grænse for offensiv opadrettelse for en robust, straffespillende spiller som K..
31/07/2018
Efter en lang karriere har den tidligere Boston Bruins-vinger Jarome Iginla gået i pension. Den 22-årige veteran vil gå ned som en af ​​de bedste spillere for aldrig at vinde en Stanley Cup.   Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldrig spille i NHL igen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbage til Calgary og går på pension som medlem af Calgary Flames. Iginla havde en kop kaffe med Boston Bruins i slutningen af ​​sin karriere, da han desperat f..
17/09/2017
Du kan ikke sige, at Arizona Coyotes ikke prøvede noget andet i sommer.   I stedet for nogle få middelmådige veteranfri agent signeringer syntes de mere bøjede på Ishockey trøjer NHL at sparke deres vej ud af, hvad de ville have arbejdet på, ved at lave et par store handler for mere effektive dyrlæger, der kan gøre en meget større forskel end nogle mellemstore seks fremad underskrevet for 3,5 millioner dollars, fordi du skal bruge penge på nogen.   De..
06/08/2017
På den næstsidste dag i World Junior Summer Showcase hvilede udsigterne til Buffalo Sabers.   Det var helt tilfældigt, at alle fire spillere udarbejdet af sabrene sad fredagens spil på USA Hockey Arena.   Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løbet af juni, var en sund ridse for US Cliff Pu, en tredje runde pluk i 2016, satte sig til Canada, mens Marcus Davidsson, afhentede anden runde i juni, blev ridset for Sverige. I mellemtiden har Goaltender Ukko-P..