Your shopping cart is empty!

Trending Topics: Kan Coyotes tage et skridt fremad i denne sæson

17/09/2017 0
Du kan ikke sige, at Arizona Coyotes ikke prøvede noget andet i sommer.
 
I stedet for nogle få middelmådige veteranfri agent signeringer syntes de mere bøjede på Ishockey trøjer NHL at sparke deres vej ud af, hvad de ville have arbejdet på, ved at lave et par store handler for mere effektive dyrlæger, der kan gøre en meget større forskel end nogle mellemstore seks fremad underskrevet for 3,5 millioner dollars, fordi du skal bruge penge på nogen.
 
De mere bemærkelsesværdige af disse var at tage på Derek Stepan og Antti Raanta for Anthony DeAngelo og et første runde valg. Den anden blev naturligvis faldet i deres skød, fordi Stan Bowman fandt sig grunden til indsendelse af en langsomt voksende lønlove, og han måtte derfor opgive Niklas Hjalmarsson for 70 cent på dollaren.
 
De byttede også deres gamle træner ud, som har haft en vis grad af succes, næsten overalt, hvor han er væk, for en relativt ukendt. Dave Tippett er, så vidt jeg er bekymret, en træner, der nemt slår ind i den øverste tredjedel af ligaen på trods af de hårde resultater på et klart ombygningshold, der længe har været en dørmåtte i den vestlige konference.
 
I mellemtiden mener Rick Tocchet, hvem ved. Han var hovedtræner i Tampa et stykke tid tilbage, da de også var i grov form talentfulde. De fik outshot ret bredt, deres specielle hold varierede mellem forfærdelige og intet at skrive hjem og de fik ikke meget goaltending. Standings - 53 vinder over 148 spil - afspejler disse spørgsmål pænt.
 
Men deres offseason erhvervelser, coaching spørgsmål til side, repræsenterer et bedre træk, end de fleste hold fik i sommer. Spørgsmålet er, om det er nok til virkelig at flytte nålen på nogen mærkbar måde og skubbe dette hold tættere på playoffs.
 
Ikke at nogen ville fejle dette til et playoff-team, selvfølgelig, men du vil gerne se fremskridt på den front med disse tilføjelser. Fremskridt bør heller ikke være så svært; de havde kun 70 point sidste sæson. Bare på talentet tilstrømning alene, samt modningen af ​​holdets fantastiske seks (SIX!) Fremad på ELCs, vil du forvente, at tallet skal gå op. Men hvis du har spørgsmål om, hvordan alt dette skal arbejde, så har du ret til at være forsigtig her.
 
Ja, de har Stepan og Anthony Duclair og Max Domi som fyre, der er bevist top-six NHLers med nogle scoring upside, i en eller anden grad. Tobias Rieder har aldrig ryddet 40 point i tre sæsoner, og han spillede den næstmest 5-til-5 minutter blandt Coyotes forwards sidste år (fyren foran ham, Radim Vrbata, har taget sine tjenester andetsteds). Jordan Martinook var tredje, og mens jeg faktisk tror, ​​at han er ret anstændig i visse roller, bør han ikke være overalt i nærheden af ​​dine top tre i istid.
 
Nu var en del af disse problemer, at Coyoterne var lidt uheldige sidste sæson. Domi savnede tid, og Duclair endte med at blive sendt ned, fordi hans spil ikke var, hvor det var nødvendigt. Man forestiller sig, at de ellers ville have været betragtet som meget større dele af lovovertrædelsen.
 
Tilsvarende er Christian Dvorak en anden fyr, som som en rookie satte 30 pluspoint, hvilket slet ikke er dårligt, men han fik også kun 15 minutter om natten. Hvordan virker det i en større rolle? Hvad ligner Clayton Keller, som kun blev 19 i juli, efter tre spil i slutningen af ​​sidste sæson? Kan Lawson Crouse, som var temmelig dårlig som en 19-årig selv sidste sæson, faktisk lever op til udkastet til hype? Kan Brandon Perlini være mere end en AHL / NHL tweener? Dette er alle store spørgsmål med meget dårlige svar, men næsten alle vil blive bedt om at spille store roller.
 
I betragtning af at dette hold tilbragte en stor del af sommeren, der udstødte veteraner, der tidligere beskyttede dem mod større roller, er det ikke en mulighed mere. Deres non-ELC forward pool er tynd mindst sagt. Rieder, Duclair og Martinook er blevet nævnt. Nick Cousins ​​er en OK dybde spiller, som ikke bør være overalt i nærheden af ​​din top-six. Det efterlader Jamie McGinn og Brad Richardson, hvis sidstnævnte savnede det meste af sidste sæson og ærligt er ikke så godt at begynde med. Måske smider Emerson Etem, som er på tovejs og som standard kan være en NHLer.
 
Den gode nyhed er, at tilføjelsen af ​​Hjalmarsson gør den blueline lidt respektabel. Sæt ham med Oliver Arizona Coyotes Børn ishockey tøj Ekman-Larsson og, wow, det kan være et godt toppar til en gang. Vi har hørt for evigt - og set masser af beviser - at Ekman-Larsson er en meget god nr. 1 forsvarer, og parrer ham med en fyr, der kan låse ting ned forsvarligt for engang kunne give nogle alvorlige resultater.