Your shopping cart is empty!

Nedtælling til Bruins træningslejr: Sean Kuraly

20/08/2018 0
Bruins Insider Joe Haggerty er profilerende spillere, der vil være på, eller have en chance for at være på, 2018-19 Bruins. I dag: Sean Kuraly.
 
Kuraly repræsenterer en Bruins udsigter slået legit spiller efter fjerde linie center gradueret fra P-Bruins og omdannet til en solid, stærk to-vejs drejning på en B's energi linje, der var faktisk ret godt for det meste af sæsonen. Der kan være en grænse for offensiv opadrettelse for en robust, straffespillende spiller som Kuraly, men der var mere end nok godt for ham at tjene en ny treårig kontakt med Black and Gold, der starter denne kommende sæson.
 
Hvad der skete sidste år: Den 25-årige Kuraly var B's fjerde linjecenter fra begyndelsen til slutningen sidste sæson efter virkelig popping i den foregående sæsons playoff-serie mod Ottawa Senators, og han fulgte op til håb og forventninger. Kuraly sluttede med seks mål og 14 point i 78 kampe til Bruins, og var et stort organ, der var villig til at kaste sin krop rundt om gangen og dræbe straffe stort set hele tiden. Kuraly havde også sine øjeblikke i løbet af slutspillet med et par mål og fire point i 12 kampe, men hele B's fjerde linje blev temmelig dårligt udspillet af Tampa Bay i anden runde af postseasonen. Så der er helt sikkert et par ting for Kuraly at bygge / forbedre sig fra sidste sæson, og nu har han tid til at gøre det med B'erne.
 
Spørgsmål, der skal besvares Denne sæson: Den største Q for Kuraly er lige hvor høj oppe er for den 25-årige tidligere Miami University standout. Kuraly viste i sidste sæson, at han kunne være et ret solidt fjerde liniecenter, der kunne knæke kroppe lidt, give lejlighedsvis lovovertrædelse, dræbe straffe og vinde et par store ansigter mens du bringer størrelse og styrke ned i midten. Nu vil Kuraly være i mixen for den ledige tredje linjers centrumposition, og han kunne vinde det direkte, hvis han kan vise lidt mere fornærmelse og fysisk aggression, da han modnes i en NHL-karriere. Er sidste sæson loftet for Kuraly, eller kan han udnytte det effektspil, vi har set ud af ham i playoffs for at gøre ham til endnu mere effektive NHL-center. Det gode ved Kuraly er, at han er smart, han er en god holdkammerater, og han spiller hårdt hele tiden, så Bruins kommer ikke til at bekymre sig om nogen af ​​disse ting som andet end automatisk med det unge center.
 
I deres ord: "Jeg tror ikke, du kan fortælle mig om det og forsøge at fortælle mig, hvordan det skal være, eller hvordan man skal forberede sig på det. Det er noget, du virkelig skal gå igennem, og det er lang, og det er et maraton, og det er nætter, hvor du ikke føler 100 procent, og måske skal du lave en smule mere den aften. Så der er nætter, at det er svært, og jeg tror, ​​det er noget, som jeg forhåbentlig kan få bedre i næste sæson, beskæftiger sig med noget af modgangen og indser, at dette er en lang sæson, og der vil være nogle op og ned og bare forsøge at holde sig nivån. "- Sean Kuraly, om hvad han lærte fra sin rookie-sæson og hvordan han kan anvende den til denne kommende sæson og videre.
 
Samlet Outlook: The Bruins kunne godt lide hvad de så ud af Kuraly sidste sæson som en rookie, eller de ville ikke have underskrevet ham til en treårig kontrakt. Det er rimeligt at forvente, at den store kamp vil forbedre sig fra de seks mål og 14 point i sin nybegynder NHL-sæson, og det er nu op til Kuraly at se, hvor godt han kan være. Kunne han være et stabilt tredje liniecenter på NHL-niveau, hvor han holdes sammen med David Backes for at danne en fysisk, slibende tredje linie, der kan poundere andre hold? Kan han levere nok lovovertrædelse til at være et legitimt tredje liniecenter, eller er lovovertrædelsen den slags ting, der sandsynligvis vil henvise ham til fjerde linjepligt. Som nævnt ovenfor vil immaterielle anliggender aldrig komme i tvivl med Kuraly, og det er et meget godt sted at starte. Nu er det bare et spørgsmål om at lade Kuraly udvikle sig på NHL-niveau og se, hvad han i sidste ende bliver til efter at have vist, at han i det mindste har de rigtige ting til B's energilinje.