Your shopping cart is empty!

Jarome Iginla hænger op til hans skøjter for godt

31/07/2018 0
Efter en lang karriere har den tidligere Boston Bruins-vinger Jarome Iginla gået i pension. Den 22-årige veteran vil gå ned som en af ​​de bedste spillere for aldrig at vinde en Stanley Cup.
 
Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldrig spille i NHL igen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbage til Calgary og går på pension som medlem af Calgary Flames. Iginla havde en kop kaffe med Boston Bruins i slutningen af ​​sin karriere, da han desperat forsøgte at vinde en Stanley Cup. Desværre var legenden ikke i stand til at nå det fælles mål for alle hockey spillere ishockey tøj.
 
Iginla tilbragte 16 år i Calgary. Han var ansigtet af franchisen, men blev desværre aldrig adskilt fra en legitim Stanley Cup-konkurrent. Som Iginla alderen vidste han, at han måtte forlade Calgary, hvis han ønskede at vinde.
 
Boston Bruins og Pittsburgh Penguins konkurrerede om målscorer, og Iginla endte med at gå til pingvinerne. I en vidunderlig turnering besejrede Bruins pingvinerne i Eastern Conference Finals. Bruins endte med at miste i Stanley Cup finalen, men Iginla indså at han kunne vinde i Boston. Så underskrev han med Bruins den følgende sæson.
 
Iginla fortsatte med at udføre i playoffs. Han racked op 5 mål og 2 hjælper. Desværre blev Bruins elimineret i 2. runde af playoffs af Montreal Canadiens.