Your shopping cart is empty!

Hvad Ian Mitchell vender tilbage til college betyder for Blackha

19/04/2019 0
Efter at have slået fejl af et Frozen Four Championship med Denver, blev opmærksomheden i Chicago vendt til forsvarsmanden Ian Mitchell, og om han ville underskrive en entry level aftale med Blackhawks. Det føltes som om det kun var et spørgsmål om tid, før han ville gøre det, men da dagene gik, syntes der at være voksende spekulationer om, at det måske ikke er tilfældet.
 
På onsdag gjorde Mitchell det officielle og meddelte sin beslutning om at vende tilbage til college for sin junior sæson ved at frigive denne erklæring på Denver's hjemmeside:
 
"I de sidste par dage siden vores sæson sluttede, har jeg haft mulighed for at reflektere over året og den sæson, vores team havde. Det blev klart for mig i løbet af den tid, at jeg ikke var klar til at være psykisk eller fysisk klar til at forlade Denver. mener, at dette er det bedste sted for mig at blive en bedre hockeyspiller og som et hold har vi mulighed for at gøre noget helt specielt næste år. Jeg vil gerne takke Chicago Blackhawks organisationen for at være så støttende og respektfuld for min beslutning om at forblive i skolen og fortsætte min udvikling. Jeg ser frem til næste sæson. "
 
Så hvad betyder dette for Blackhawks?
 
For det første eliminerer det straks Mitchell fra ligningen til at gøre 2019-20 åbningsdag-roster, selv om han måske er den mest forberedte på de tre top Blackhawks defensemen-udsigter, der endnu ikke er optaget i et NHL-spil endnu (Nicolas Beaudin og Adam Boqvist). Det er nok et klogt træk for hans langsigtede udvikling.
 
Men med Beaudin og Boqvist også i samme båd, så vidt som måske behøver mere tid at udvikle, er det helt muligt, at alle tre ikke kommer til NHL næste sæson. Det er fint. Blackhawks har altid prædikket tålmodighed, når det kommer til udsigterne, der udvikler sig i deres eget tempo.
 
Men det sætter Blackhawks i en position den følgende sæson, hvor de kunne bryde i flere unge forsvarere på én gang afhængigt af, hvor de er på deres tidslinjer. Måske er det et godt problem at have. Det afhænger også af antallet af tilgængelige roster pletter, som er en samtale for en anden dag.
 
Når han går tilbage til college, skubber Mitchell, en anden runde (nr. 57 overordnet) i 2017, sin berettigelse til at underskrive med Blackhawks til foråret 2020. Og ja det er for tidligt at begynde at undre sig over, om Blackhawks kunne mister sine underskriftsrettigheder, hvis han vender tilbage til college i en højsæson og vælger at gå til gratis bureau.
 
Klik her for at downloade den nye MyTeams App af NBC Sports! Få omfattende dækning af dine hold og strejf Blackhawks nemt på din enhed.