Your shopping cart is empty!

Fred, kærlighed, WAR og projicerede Ducks-opstillinger

02/08/2019 0
Af en eller anden grund, når som helst jeg begynder at skrive en artikel i lavsæsonen, springer denne tekst fra The Used stadig ind i mit hoved. Jeg er begyndt og ikke færdig med tre forskellige artikler, kun for at miste interessen eller indse, at jeg ikke kan lide det, jeg skriver, når jeg er omkring 75% færdig med dem.
 
Meget som denne ænder i løbet af sæsonen, jeg er meget "trasker sammen i mudderet".
 
Gør mit bedste som en ænder-fan for at forblive positiv eller “kalde det hjem”. Kun for at indse, at “vi var ikke (eller har det ikke) i orden. Slet ikke. Ikke for en… for en… i et sekund ”.
 
Den sidste linje får mig til at lyde lidt dramatisk, da jeg er langt mere optimistisk med hensyn til at dette hold går videre og generelt har været tilfreds med ændernes sæson. De gjorde det meget godt med udkastet til at vælge Trevor Zegras og Brayden Tracey i den første runde. De gjorde det ikke så godt med at erhverve Nicolas Deslauriers fra Montreal Canadiens til et valg i 4. runde i 2020. De gik helt fint med at underskrive Michael Del Zotto til en beskeden 1-årig aftale. De bragte også Ryan Miller, Derek Grant og Korbinian Holzer tilbage for endnu et spark i dåsen. De tilføjede Jani Hakanpaa. Åh, og de købte også Corey Perry (ikke en big deal).
 
Alt i alt forventede jeg meget lidt i vejen for "store træk" fra ænderne og GM Bob Murray. Dette hold skulle til en omlægning af vaktplaner, og det syntes åbenlyst, at dette ville blive gjort ved at give plads til noget af det hjemmevoksede talent og begynde at udfase nogle af den ”aldrende kerne”, der har været ansigterne for ænderne så længe .