Your shopping cart is empty!

En fridag for Sabers udsigter som World Junior Summer Showcase f

06/08/2017 0
På den næstsidste dag i World Junior Summer Showcase hvilede udsigterne til Buffalo Sabers.
 
Det var helt tilfældigt, at alle fire spillere udarbejdet af sabrene sad fredagens spil på USA Hockey Arena.
 
Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løbet af juni, var en sund ridse for US Cliff Pu, en tredje runde pluk i 2016, satte sig til Canada, mens Marcus Davidsson, afhentede anden runde i juni, blev ridset for Sverige. I mellemtiden har Goaltender Ukko-Pekka Luukkonen spillet backuprolle for Finland.
 
Læs ingenting i ridserne. Udstillingsvinduet er en mulighed for trænere til at evaluere talent og få en fornemmelse for fyre i forskellige roller, som hold forbereder sig på at skabe deres rosters til december IIHF Mænds World Junior Championships i Buffalo.
 
For USA var det en stærk første og tredje periode, som hjalp dem med at samle sig fra et to-mål underskud for en 4-3 sejr over Finland. Adam Fox, en tredje runde pluk af Calgary i 2016, scorede to gange for USA, mens David Farrance (Nashville) havde en uendelig rush for spillvinderen i en 4-3 sejr over Finland.
 
Fox åbnede scoringen 3:16 ind i spillet for at give amerikanerne en 1-0 ledelse.
 
Men den anden periode var hele Finland, som havde en 15-6 fordel i skud. Det startede, da USA var på et power play, da de skulle kaldes for en tripping straf. Men Finland havde besiddelse og holdt i besiddelse i nogen tid. Et skud fra Robin Salo (New York Islanders) gik ud af handsken fra den amerikanske målmand Jake Oettinger (Dallas) 4:28 i perioden for at knytte spillet.
 
Otto Koivula (New York Islanders) og Janne Kuokkanen (Carolina) scorede som Finland bygget en 3-1 føring.
 
Med 1:03 tilbage i den anden Fox plukket det øverste hjørne af nettet for at få USA tilbage på sporet.
 
USA bundet spillet i det tredje, da Riley Tufte (Dallas) satte et pas fra Patrick Harper (Nashville) med 9:34 resterende. En end-to-end rush af Farrance afsluttede comebacket som han gemt i et power-play mål med 6:10 tilbage i regulering for at give USA vinderen.
 
"Den første periode, jeg virkelig kunne lide", sagde USAs træner Bob Motzko. "Vi havde god energi, vi vandt puck kampe ned lavt. Vi havde kontinuitet med vores linjer. Vi talte på bænken. Alt gik.
 
"På en eller anden måde blev vi frakoblet i anden periode. ... Så i tredje periode havde vi et skub igen, spillet hårdt, lavede et spil, de slog tilbage og fandt en måde at vinde. Og det er ikke en undskyldning, men du gør kridt Nogle af det op til sommerhockey. Fordi vi ikke coaching fejl. Vi coaching ingen systemer. Der er ting, du ved, der nemt kan rettes. Det er en evalueringslejr.
 
Canada 7, Sverige 4
 
Efter at have slået bag, 1-0, og opgav en to-måls lead, havde Canada en stærk tredje periode for at besejre Sverige, 7-4.
 
"Jeg tror, ​​at det var et rigtig godt spil," sagde den canadiske træner Dominique Ducharme. "Tempoet i spillet i 60 minutter var virkelig højt, intensiteten, jeg troede, at vi var meget bedre. Vi kan se, at gutterne langsomt får deres følelser." Vi var ret glade. Det var selvfølgelig ikke perfekt, men jeg kan godt lide engagementet Af vores hold. Jeg kan godt lide den måde, vi spillede. "
 
Den første periode sluttede 1-1. Sverige tog føringen med et mål fra Timothy Liljegren (Toronto), mens Canada bundet spillet på et mål fra Sam Steel (Anaheim).
 
Canada tog en 3-1 ledning tidligt i anden periode med Jordan Kyrou (St. Louis) scoring på power play og Jonathan Ang (Florida) tilføjer et tal mindre end to minutter senere.
 
Men Sverige kom tilbage. Lias Andersson (New York Rangers) scorede på power play og Axel Jonsson Fjallby (Washington) bundet kampen kl. 12:06.
 
Den frem og tilbage affære fortsatte i den tredje. Sverige tog en 4-3 føring kun to minutter i den periode, hvor Fredrick Karlstrom (Dallas) scorede. Canada bundet igen spillet kl. 4:43 på et mål fra Cal Makar (Colorado).
 
Det andet spil i spillet for Kyrou, der blev scoret på et 5-til-3 power play, viste sig at være spillet-vinderen for Canada.
 
Logan Stanley (Winnipeg) tilføjede et mål for Canada kl 14:23, mens Matthew Phillips (Calgary) scorede en tom-netter med 5,3 sekunder tilbage for at sikre gevinsten.