Your shopping cart is empty!

Det gode og dårlige at være en lang afstand Anaheim Ducks Fan

20/02/2019 0
Mange Anaheim Ducks fans befinder sig i solrige SoCal, men der er mange af os, der ikke gør det. Der er certianlly både godt og dårligt for at være en langdistanse Ducks fan.
 
Her er et faktum, at mange af jer måske ikke kender. Mens vi alle er dedikerede Anaheim Ducks fans, er de fleste af personalet her på Pucks of a Feather ude af staten. Vi hagler fra steder som Arizona, Boston og endda Canada. Men mens vi måske er flertallet her på stedet, er vi mindretallet i Ducks Nation.
 
I løbet af den regulære sæson, mens de fleste Ducks fans kan nyde et spil hos Honda Center under et hvilket som helst hjemspil, de ønsker at deltage i, har vi mulighed for at se vores yndlingshold leve en person måske en eller to gange om året, hvis vi er heldige. Resten af ​​sæsonen får vi se fra komforten af ​​vores sofaer.
 
Mens du ser et spil fra komforten i dit hjem, kan det være temmelig behageligt, især i denne sæson, der er intet, der sammenligner med oplevelsen af ​​at være tæt på isen. Lyde, lugte og følelser oplevet inden for murene i Honda Center er nogle af de mest enthralling.
 
At bo ud af staten eller ude af landet er bestemt vanskeligt, så meget er sandt. Men der er også nogle gode fordele ved at bo uden for den gyldne stat. Efter at have diskuteret med resten af ​​personalet, har vi fået en liste over pro's og con's at være en lang afstand Anaheim Ducks fan.