Your shopping cart is empty!

Ænder erhverver forsvarer Erik Gudbranson fra pingvinerne

31/10/2019 0
Anaheim Ducks annoncerede i dag, at de har erhvervet forsvarer Erik Gudbranson fra Pittsburgh Penguins til Andreas Martinsen og et udkast til 7. runde i 2021.
 
Efter at forsvarer Josh Manson forlod spillet mod Dallas Stars torsdag aften på grund af en skade i den første periode og efterfølgende blev plettet på krykker efter kampen, blev ænderne, der allerede gabede behov for højrehåndet blå linjedybde, til et sort hul. Denne handel adresserer det behov. Tilsyneladende. Han er en krop.
 
Gudbranson, et tidligere tredje samlet valg af Florida Panthers i 2010 Entry Draft har i øjeblikket ingen point gennem syv kampe denne sæson. Han række 10 point (2G, 8A) gennem 76 kampe mellem Vancouver Canucks og Penguins sidste sæson, mens han satte op, skal vi sige, ikke gode skudsmetrik.
 
Bortset fra det dårlige spil, er et af de store problemer med denne handel kontrakten. Gudbranson har to år tilbage på sin 3-årige AAV-aftale på 4 millioner dollars, han underskrev med Vancouver. Mens ænderne har plads til at påtage sig denne kontrakt med plads til fremtidige træk, begrænser denne handel graden af ​​vagttag, Anaheim vil være i stand til at komme fremad i denne sæson, skære i næsten halvdelen af ​​deres tilgængelige penge.
 
En forsvarer, der bløder, skød forsøg på at tjene 4 millioner dollars om året, der er en tidligere Canuck. Jeg giver dig tre gæt til at finde hans sammenlignelige.
 
Andreas Martinsen, spilleren, der var på vej til Pittsburgh, underskrev en etårig tovejskontrakt til en værdi af $ 750.000 med Anaheim denne sæson. Han har tilbragt den første del af denne sæson med at spille med San Diego Gulls.