Your shopping cart is empty!

Anaheim Ducks omfavner deres farverige ensartede historie med fo

30/08/2018 0
erindringslogo og bære logoet som et plaster på deres uniformer og måske male det på deres valgte spillerum for hele sæsonen. Det er så vidt nogle hold går, men så vidt angår Anaheim Ducks er det ikke nok at bare gøre det. I stedet er teamet stærkt omhyggelig med sin historie - selvom deres historie er bundet til stort set at være et reklamekøretøj til en Disney sportsfilm.
 
Ænderne stoppede ikke bare ved en jubilæums logo. De afslørede en ny tredje jersey, der på en eller anden måde formår at binde alle designelementerne fra holdets fortid og nutid for at komme op på en uniform, der er overraskende sammenhængende. På papir kombinerer farveskemaet med jadegrøn, aubergine lilla, sølv, hvid, sort og deres nuværende farver af appelsin og guld, som om det ville være en opskrift på et absolut rod i en jersey. I stedet er det faktisk ikke så ondt af en jersey overhovedet.
 
Mens den throwback-inspirerede tredje trøje kunne ses som polariserende, ville det være svært at forestille sig, at holdets seneste ensartede beslutning er en dårlig en. Faktisk er det rent pænt, at holdet har besluttet at bringe otte forskellige throwbackuniformer tilbage fra holdets katalog som led i deres Tribute Nights-kampagne. Dette indbefatter holdets indledende udseende, som blev berømt for den fiktive version af under opfølgningen af ​​"The Mighty Ducks".
 
De tager til isen iført de otte trøjer i løbet af første halvdel af sæsonen, hvilket betyder at vi meget godt kan se endnu flere trøjer til anden halvdel af sæsonen. Der er en fangst, dog - holdet bærer kun trøjerne til opvarmning, så vi kan ikke se, at ænderne går i fuld throwback på noget tidspunkt denne sæson. Dette er en gylden tidsalder for ensartede valg, men ænderne vil ikke gå for gale med throwbackuniformerne. Med det sagt er det virkelig fantastisk, at den berygtede "Wild Wing" tredje jersey fra 1995-96 sæsonen på en eller anden måde kommer til at se dagens lys igen.