Your shopping cart is empty!

Anaheim Ducks: Hvad vi har lært - San Jose

09/10/2018 0
Anaheim Ducks regelmæssige sæson er undervejs! De åbnede sæsonen onsdag den 3. oktober mod deres cross-state rivaler, San Jose Sharks. Denne matchup er ventet lige siden Ducks udgav deres regelmæssige sæsonplan. Åbning af deres sæson mod hajerne gav dem mulighed for at indløse sig fra forlegenhed for at blive fejet i runde en af ​​playoffs.
 
Jeg synes, det er sikkert at sige, at Ducks Nation blev revet om, hvorvidt ænderne rent faktisk kunne løse sig selv. Halvdelen af ​​os var håbfulde stjernehøjede fans, selv om vi vidste, at et tab var muligt. Den anden halvdel var skræmt af Erik Karlsson og skeptisk til, om vi ville gøre det ud af Shark Tank i live. Ikke desto mindre kom ænderne tilbage i tredje periode og gav os et show.
 
Slutresultatet af onsdagskvartets spil har mig stadig følelsesløs inspireret. Anaheim Ducks besejrede Sharks, 5-2. Det faktum, at ænderne vandt deres hjemmeåbner mod San Jose Sharks, er meget at fejre. Dette er dog kun det første spil, og vi kan ikke rigtig forudsige resultatet af sæsonen med en så lille prøvestørrelse. Ikke desto mindre er der meget, som vi, og Anaheim Ducks, kunne lære i løbet af de 60 minutter.